Instagram "üzgünüz bir sorun oluştu tekrar dene" hatası

A.K.A NASUS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Merhaba, az önce Instagram'da Reels izleyecektim fakat bana yukarıdaki uyarıyı veriyor. PC'den denedim yine aynı uyarıyı veriyor. Ne yapmam gerek?

Kısa süre içinde (30 saniye de 1 idi sanırım) birden fazla kişiyi eklemiş olabilirsin yakın zamanda ya da uygulamadan kaynaklı bir sorun olabilir.

Uygulamayı sil tekrar yükle ya da yarına kadar bekle muhtemelen düzelir.

Şu an ben de de aynısı oldu, en son gordugum Reels'ler de benim izlediğim videolardan bağımsız kadın videoları falan cikiyordu sen de de öyle miydi?

Şu an bende de aynısı oldu, en son gordugum Reels'ler de benim izlediğim videolardan bağımsız kadın videoları falan cikiyordu sen de de öyle miydi?

Hayır. Sanırım bir sorun var.

Kardeşim bende de aynı sorun var gece 3:30'ta girdim Reels izleyeyim diye sayfa yenilenmedi ve hep aynı video cıkmaya başladı yeniledikten sonra senin yaşadıgın sorunu yaşadım herhalde Instagram yine çöktü ya da uygulamada sorun var.

Kardeşim bende de aynı sorun var gece 3:30'ta girdim Reels izleyeyim diye sayfa yenilenmedi ve hep aynı video cıkmaya başladı yeniledikten sonra senin yaşadıgın sorunu yaşadım herhalde Instagram yine çöktü ya da uygulamada sorun var.

Düzelmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı