Instagram uygulamasından giriş yapılmıyor

Questerx

Centipat
Daha fazla  
Tam olarak sorunum bu, bunun hakkında pek çok başlık da gördüm. Instagram uygulamasından giriş yapamıyorum ancak web üzerinden giriş yapabiliyorum. İlk olarak sorun, otele gidip otel internetine bağlandığım zaman oldu (alakası var mı emin değilim) sonra, 2. hesabımdayken birden çıkış yaptı ve sahte hesabım silindi, daha sonra orijinal kullandığım hesabıma uygulama üzerinden giriş yapamamaya başladım.
Instagram'ın düzelmesi için, uygulamadan önbelleği temizledim. Defalarca kaldırıp yükledim, farklı yollar denedim durdum... Şifremi de değiştirdim, ancak girdiğimde "şifre hatalı" uyarısını aldım ki şifre hatalı falan da değil, web üzerinden de girebiliyorum. Facebook ile otomatik girdiğimde de "l. Tfen tekrar dene" gibi bir hata alıyorum. 2 faktörlü doğrulama da açık. Web üzerinden giriş yapabiliyorum. Uygulamada SMS ve arama yoluyla girmeyi de denenim, olmadı. Yani kısacası, Instagram uygulamalarının hiçbirinden giremiyorum, ne normal Instagram, ne Lite versiyonu.

Çözümü bilen var mı? Daha öncesinden bu durumla karşılaşan ve sonra çözen vs?

Koca forumda şu konuya destek olacak bir allahın kulu bile yok mu ? Herkes mi goy goy konu dışı muhabbeti için geliyor ?

Son düzenleme:
Instagram'ı silin ve ardından VPN etkinleştirin. VPN açıkken Instagram'ı tekrar indirin ve giriş yapmaya çalışın. Aynı hatayı bir yakınım yaşamıştı ve bunu denemiştik, işe yaramıştı. Umarım sizde de işe yarar. Olmazsa, yalnızca DNS ile deneyin bu defa. Yine olmazsa, verebileceğim başka bir öneri yok. Bu hatayı yaşayan çokça kullanıcı varmış. Dediklerine göre, bir kaç güne hata geçiyormuş ve bazenleri hata tekrar edebiliyormuş. Çok kafaya takmayın, Instagram'sız da yaşanır.

Her şeyi denedim ama lanet instagram yine uygulamalardan giriş yapmama konusunda ısrar ediyor. Kafaya takıyorum çünkü bir sürü fotoğrafım, anım ve önemli yazışmalarım var.

Konuyu açtığım tarihten bu yana gelişme yok.

Bir yerlerini satanın çocukları tonla para içinde yüzüyor yaptıkları uygulamada yetkili bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…