Instagram ve Google hesabıma giriş denendi

86Umut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar öncelikle bunu gören kişilere soru sormak için açtığım bir konu bu. Benim bir 1 veya 2 hafta öncesine kadar çok problemli bilgisayar sıkıntılarım olmuştu hesaplarım çalınmış ve mining yapılmıştı ama şu an durumu kontrol altına almayı başardım ve her şey yolunda gidiyor. (Format, her hesaba şifre değişikliği ve 2 adımlı doğrulama vs,) Benim zamanında Instagram hesabımın kayıtlı olduğu bir e-posta çalınmıştı ve hesabıma girilip paylaşımlarda bulunulmuştu. Ben de o hesabımı kapattırdım ve yeni bir tane açıp yoluma koyuldum ardından biraz zaman geçti ve birinin benim epostalarıma halen girmeye çalıştığını öğrendim.

1. ekran görüntüsü İnstagrama girmeye çalışan kişi ve bu kişi zaman zaman girmiş ama benim artık bu hesapla bir ilişkim kalmamıştır. Sadece e-posta bu hesaptan açılmıştır ve e-posta şifreleri bile aynı değildir. Yani epostama girme durumlarının olduğunu düşünmüyorum çünkü bu epostaya ne gerekirse güvenlik önlemi ekledim. 2. olarak bir ara Microsoft hesaplarıma sıra dışı oturum açma etkinliği uyarısı geldi, oturum açma denemesi yapılmış olsa da başarısız olmuş. Biri 2.fotoğrafta benim 2. epostama girmeye çalışılmış ve 3 ve 4.fotoğraftada benim 1.epostama girmeye çalışılmış. Ama hepsi başarısız olmuş. Şimdi benim aklımda 2 tane soru var. 1. Artık hesaplarıma ulaşılır mı hiçbir giriş şanslarının kaldığını düşünmüyorum. 2. Bu en son ki fotoğraftaki İstanbul Gebze kısmından olan IP adresi benim ana Discord ve Instagram hesaplarıma giren kişi acaba VPN değiştirerek hepsine bağlanmak için şansını mı deniyor. Arkadaşlar biliyorum çok kafa karışıklığına sebep olmuş olabilir ama artık paranoyak olmaya başladım ve bu sinirime dokunuyor. Sizce bunlar nedir düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Not: Bunun dışında 2 konum daha vardı birisi mining ve hesap çalımı ile ilgiliydi söyledikleri tüm yöntemleri yapıp hesaplarımı koruma altına aldım yani bütün hesaplarımda 2 adımlı doğrulamadan tutun yedekleme koduna dair her şey var authy kullanıyorum. Ve bilgisayarım formatlı ve Kaspersky'da var yani söyleyeceğiniz şeyler şifremi değiştirmek gibi yöntemler ise zaten çoğunu yaptım ve hesapların tüm hepsinin şifresi farklı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-12 144646.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-12 144646.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran görüntüsü 2022-02-12 145219.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-12 145219.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2022-02-12 145325.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-12 145325.png
    87,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran görüntüsü 2022-02-12 145355.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-12 145355.png