Çözüm Instagram ve Roblox'a VPN'siz giriş

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar bunu internetten başka bir arkadaş aracılıyla öğrendim Roblox seven oynayan ve Instagram kullanan arkadaşlar için paylaşıyorum bulduğum uygulama.

Her türlü sistemde çalışır iOS, Android, Mac, Windows, Linux.
Programın temel mantığı DNS adresinizi değiştiriyor ilk başta programa güvenmeyip elle değiştirdim ama maalesef çalışmadı programı indirip çalıştırdığımda işlediğini gördüm diğer VPN'lere göre kat ve kat daha hızlı ve iyi
Programı indirip kurduktan sonra bağlan demeniz yeterli her türlü çalışıyor.

Son düzenleme:
Bende kullanıyorum açık ara en iyisi

Forumun çeyreği yüksek ihtimalle bunu kullanıyor ve yarısı bunu biliyordur ama bilmeyenler için konu açtığınız iyi oldu. Ben de öneririm, her zaman açıkta tutuyorum.

Forumun çeyreği yüksek ihtimalle bunu kullanıyor ve yarısı bunu biliyordur ama bilmeyenler için konu açtığınız iyi oldu. Ben de öneririm, her zaman açıkta tutuyorum.

Hocam bunda yavaşlama oluyor mu normal VPN gibi yoksa aynı internet hızı mı?

Hocam bende bilmeyenlerdendim forumda 1-2 yerde bahsedildiğini gördüm ama konu açan yoktu internette araştıran bile olsa görür gelir

Peki geri nasıl kapatıyoruz nasıl değiştiriyoruz geri.
Bilgisayarda alt tarafta arkada çalışanlar kısmından görünüre çekiyorsun ve oradan açıp kapayabiliyorsun. Mobilde uygulamasına girip kapatabiliyorsun.

Hocam failed DNS lookup check hatası veriyor nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…