Çözüm Instagram ve Roblox'a VPN'siz giriş

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam failed DNS lookup check hatası veriyor nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu sorunu yaşayan ve çözen birkaç arkadaş buldum İngilizcem pek iyi değil biraz bakarsanız anlarsınız gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-07 232108.png
    75,4 KB · Görüntüleme: 160
hocam açıldı yaptım ama robloxun sitesine giremiyorum

Ben VPN ile oyuna girmeye çalışıyorum ama hata veriyor.

İnterneti yavaşlayan var mı? Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve çoğu arkadaşım internetlerinin yavaşladığını söylüyor. Konu açacaktım sayfa yüklenmedi.

İnterneti yavaşlayan var mı? Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve çoğu arkadaşım internetlerinin yavaşladığını söylüyor. Konu açacaktım sayfa yüklenmedi.

Bilerek yavaşlatıyorlar diye düşünüyorum daha dün Türk Telekom'u internet yavaş diye aradım arar aramaz 16MB yükseldi şimdi yeniden 4MB.

WARP'a Türkiye'de erişim engeli getirildi diye biliyorum Kaspersky'ın deneme versiyonunu alıp VPN'ini kullanabilirsin veya windscribe öneririm.

Gelmedi hocam. Kullanıyorum.

TR de kullanan artınca yavaşladı biraz.

Bilerek yavaşlatıyorlar diye düşünüyorum daha dün Türk Telekom'u internet yavaş diye aradım arar aramaz 16MB yükseldi şimdi yeniden 4MB.

Superonline 100le başlatıyor Speedtest'i bitene kadar 70e iniyor ardından 3le devam ediyor.

O anlamda değil şu anda yavaşladı.

O anlamda değil şu anda yavaşladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…