Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 8 Ağustos 2024 #31 slim14 dedi: Roblo için kullanmayın ban yiyebilirsiniz VPN gibi çalışıyorsa. Genişletmek için tıkla... Kankam VPN'le ne tür bir ban yiyebilirsin anlamadım saçma daha normal hilelere ban atamıyorlar.
slim14 dedi: Roblo için kullanmayın ban yiyebilirsiniz VPN gibi çalışıyorsa. Genişletmek için tıkla... Kankam VPN'le ne tür bir ban yiyebilirsin anlamadım saçma daha normal hilelere ban atamıyorlar.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #32 Crowzz1903 dedi: Kankam VPN'le ne tür bir ban yiyebilirsin anlamadım saçma daha normal hilelere ban atamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kanka 3. parti uygulama yasak robloxda o yüzden.
Crowzz1903 dedi: Kankam VPN'le ne tür bir ban yiyebilirsin anlamadım saçma daha normal hilelere ban atamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kanka 3. parti uygulama yasak robloxda o yüzden.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 9 Ağustos 2024 #33 slim14 dedi: Kanka 3. parti uygulama yasak Roblox'da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz sadece DNS değiştiriyor dediğim gibi normal hilelerle bile uğraşmıyorlar Jailbreak hile dolu.
slim14 dedi: Kanka 3. parti uygulama yasak Roblox'da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz sadece DNS değiştiriyor dediğim gibi normal hilelerle bile uğraşmıyorlar Jailbreak hile dolu.
S Shutdown12 Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 , i5 12400f , 2x8 GB ram Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #34 Bende aynı sorunu yaşıyorum WARP bende çalışmıyor VPN de kullanmak istemiyorum pingim uçuyor çünkü. Goodbyedpi kullanıyorum ama o da her zaman çalışmıyor ssiconnectionfail diyor aç kapa yapıyorsun 3-5 kere anca o zaman açılıyor bazen hiç açılmıyor.
Bende aynı sorunu yaşıyorum WARP bende çalışmıyor VPN de kullanmak istemiyorum pingim uçuyor çünkü. Goodbyedpi kullanıyorum ama o da her zaman çalışmıyor ssiconnectionfail diyor aç kapa yapıyorsun 3-5 kere anca o zaman açılıyor bazen hiç açılmıyor.