Instagram vergisizgrupp dolandırıcı mı?

259907

Hectopat
Arkadaşlar bu sayfa dolandırıcı mı? Bilgisi olan varsa söylesin. Son paylaşımında Papara QR kod okutup 100 lira göndertip takipçilerimi harçlık adı altında 1000 TL - 2000 TL gibi paralar verdiğini söylüyor ve hikayesine kanıtlı fotoğraflar koymuş gönderdiğine dair.

Okutursanız hesabınızdan orada yazan miktar kadar para çekilir, isterseniz deneyebilirsiniz

Güvencesi olmayan ve riskli işlere girişmeyin derim. İki gün sonra ''Dolandırıldım ne yapacağım?'' diye konu açmanızı kimse istemez. İki kuruş için değmez.

Papara QR kodu ile para göndermiyor aksine siz ona para gönderiyorsunuz. Hiç kimse tanımadığı rastgele kişilere karşılıksız para vermez.

@Zerons Hocam haklı. Zamanında sevdiğim bir YouTuber "harçlık gönderiyorum" adı altında papara QR kod atmıştı, 25TL'likti diye hatırlıyorum. QR kodu okuttuğum zaman "göndermek istediğiniz miktar" gibi şeyler yazıyordu. Başta anlamadım, 25TL yazdım o kısma. Daha sonra kartımda para olmadığı için işlem iptal oldu. Eğer kartımda para olmuş olsaydı, dolandırıcının birisine para kaptırmış olacaktım.

VergisizGrup olsa daha inandırıcı grupp nedir. Bence bunlar tehlikeli bir grup pek bulaşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…