O Ofg90 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 78 20 Temmuz 2023 #1 Aşağıdaki video gibi videolarımı nasıl kaliteli hale getiririm? www.instagram.com/reel/CuuKJT9OHZ9/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Aşağıdaki video gibi videolarımı nasıl kaliteli hale getiririm? www.instagram.com/reel/CuuKJT9OHZ9/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Alight Motion Pro veya After Effects öğrenmelisiniz.
O Ofg90 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 78 20 Temmuz 2023 #3 Fatih1909 dedi: Alight Motion Pro veya After Effects öğrenmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkür ederim. After Effects'ten nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum. Tekniğin bir adı varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
Fatih1909 dedi: Alight Motion Pro veya After Effects öğrenmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkür ederim. After Effects'ten nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum. Tekniğin bir adı varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Ofg90 dedi: Yanıt için teşekkür ederim. After Effects'ten nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum. Tekniğin bir adı varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... After Effects HD CC nasıl yapılır yaz çıkar.
Ofg90 dedi: Yanıt için teşekkür ederim. After Effects'ten nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum. Tekniğin bir adı varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... After Effects HD CC nasıl yapılır yaz çıkar.