Instagram videoları normalde neden net değil?

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Instagram'da son zamanlarda parlayan bu editleri madem telefonum bana bu kadar kaliteli verebiliyor, ben bu telefonu görürken neden bu kadar net görmüyorum? Ya da bilgisayarım ve televizyonum neden bu kadar güzel değil, bir ayar mı kaçırıyorum? Edit olduğunu o sebeple böyle olduğunu ben de biliyorum fakat telefonum bunu normalde neden yapamıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bir ayar mı kaçırıyorum? Edit olduğunu o sebeple böyle olduğunu ben de biliyorum fakat telefonum bunu normalde neden yapamıyor?
Telefon uygulamasında yüksek kalite modu var, o yüzden kaliteli geliyor olabilir. Ayrıca ekran farkı da var. Her videoda mı böyle oluyor?

Telefon uygulamasında yüksek kalite modu var, o yüzden kaliteli geliyor olabilir. Ayrıca ekran farkı da var. Her videoda mı böyle oluyor?
Bu tarz editler ve normal videolar arasında aşırı fark oluyor, televizyonum bile bu kadar kaliteli vermiyor görüntüyü.

Bu tarz editler ve normal videolar arasında aşırı fark oluyor, televizyonum bile bu kadar kaliteli vermiyor görüntüyü.
Hocam aynı videoyu hem Telefonda hem Bilgisayarda açıp bakar mısınız? Belki videoyla alakalı da olabilir. Bazen Instagram videoları kaliteli yüklemeye izin vermiyor.

Hocam aynı videoyu hem Telefonda hem Bilgisayarda açıp bakar mısınız? Belki videoyla alakalı da olabilir. Bazen Instagram videoları kaliteli yüklemeye izin vermiyor.
Zaten videoda ekstra bir edit var o bariz, benim merak ettiğim bunu neden diğer videolarda alamadığım, en azından youtubeda izlediğim 1080 videolar yatay görüntüde net gözükse, bir ayarı varsa açayım. Telefonum 14 Pro.

Zaten videoda ekstra bir edit var o bariz, benim merak ettiğim bunu neden diğer videolarda alamadığım, en azından youtubeda izlediğim 1080 videolar yatay görüntüde net gözükse, bir ayarı varsa açayım. Telefonum 14 Pro.
Hocam Instagram uygulamasına girip. Ayarlar > Hesap > Veri Kullanımı'na girin. Yüksek kalitede oynatı açın ve mobil veride kısıtla ayarını kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı