Instagram Web çöktü mü?

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, hesap değiştirirken fark ettim bu durumu Instagram Web'de, bana direkt şu uyarıyı verdi; "Bir sorun oluştu." adında bir hata verdi. Önce Firefox kaynaklı diye düşündüm sonrasında Brave'de denedim Brave'de de aynısı oldu. Sonrasında Ubuntu'ya geçtiğimde Ubuntu'da da aynı sorun oluşmuştu. Sizlerde de durum aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an normal açılıyor, giriş yapma kısmında da bir sorun yok. Hesabınızda bir kısıtlama olabilir.

Ben şuan kullanıyorum.

Ancak daha önce sebepsiz yere giriş yapamadığım olmuştu. Doğru şifreme (telefondan kontrol ettim çık gir yaptım doığru) yanlış demişti. Sonra şifre sıfırladım ve yanlış demeye devam etmişti. Çok kanser etti beni birkaç gün sonra kendi kendine düzelmiş, giriş yapabilmiştim.

Şu an normal açılıyor, giriş yapma kısmında da bir sorun yok. Hesabınızda bir kısıtlama olabilir.
Hayır, hesaplarım normal ubuntuda hiç bir hesabım açık değildi. Ubuntuya geçtim dediğimde USB ile başlattım.

Bende açılıyor sorun senin hesapda galiba.
Çerezleri falan her şeyi sildim sorun devam ediyor maalesef. İnternet kaynaklıda olabilir.

Sorun bende bu şekilde.

Denediğim yöntemler;
İşletim sistemi değiştirmek.
Farklı tarayıcılar denemek. ( Brave, Firefox )
Çerezleri silmek.

Sorunumun çözümleri;
Brave açıp Tor ile özel pencere üzerinden İnstagrama girmek. Google ile girmek.

Sorun 2-3 saat içerisinde düzeldi. Destek olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…