Instagram yapılan yorumlar nasıl silinir?

Me30E

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Instagram kullanırken geçmişte bazı videolara yorum yapmıştım fakat şimdi gördükçe rahatsız oluyorum. Yaptığım yorumları silmek istiyorum. 2 yöntem gördüm 1. veri fakat kullandığım Instagram'da veri indirme yok 2. yöntem ise yorumları seçerek silmeydi oda yok ayarlardan aratıyorum çıkmıyor hiçbiri yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Instagram kullanırken geçmişte bazı videolara yorum yapmıştım fakat şimdi gördükçe rahatsız oluyorum. Yaptığım yorumları silmek istiyorum. 2 yöntem gördüm 1. veri fakat kullandığım Instagram'da veri indirme yok 2. yöntem ise yorumları seçerek silmeydi oda yok ayarlardan aratıyorum çıkmıyor hiçbiri yardımcı olursanız sevinirim.

Basılı tuttuğunda sil yeri yoksa gg sanırım

Profilinize girip sağ üstten 3 çizgiye tıklayın. Daha sonra "Hareketlerin" yazan kısıma girin. Orada ise "Yorumlar" yazan kısıma tıklayın. Sağ üsten "Seç" butonuna tıklayarak silmek istediğiniz yorumları seçerek silebilirsiniz.

Profilinize girip sağ üstten 3 çizgiye tıklayın. Daha sonra "Hareketlerin" yazan kısma girin. Orada ise "Yorumlar" yazan kısma tıklayın. Sağ üsten "Seç" butonuna tıklayarak silmek istediğiniz yorumları seçerek silebilirsiniz.

Teşekkürler işe yaradı fakat çok uzun sürüyor bu forumu görüpte üşenenler boldun yaptığı gibi dondurabilir iyi günler <3

Tek tek silmekle uğraşmak istemiyorsanız veya hesabı dondurmak istemiyorsanız chat GPT yardımıyla bir Python kodu yazarak silinmesini sağlayabiliyorsunuz sanırım, şu an deniyorum bir gün içinde geri dönüş sağlarım

Tek tek silmekle uğraşmak istemiyorsanız veya hesabı dondurmak istemiyorsanız chat GPT yardımıyla bir Python kodu yazarak silinmesini sağlayabiliyorsunuz sanırım, şu an deniyorum bir gün içinde geri dönüş sağlarım
Merhaba dostum, yaptıysan gönderebilir misin, yaklaşık 4-5 senelik yorumlarım var, hepsini topluca silmek istiyorum.

Merhaba dostum, yaptıysan gönderebilir misin, yaklaşık 4-5 senelik yorumlarım var, hepsini topluca silmek istiyorum.

Biraz geç cevap yazıyorum ama.
Sırasıyla.
Ayarlar>hareketlerin>yorumlar> buradan select deyip hepsini seçip silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı