GardropFuat16 Decapat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 82 1 Mart 2021 #1 Instagram da normal bir şekilde dolaşabiliyorum fakat yorumlara bakamıyorum. Başka hesaba geçince gözüküyor fakat ana hesabımda gözükmüyor. Neden olabilir?
Instagram da normal bir şekilde dolaşabiliyorum fakat yorumlara bakamıyorum. Başka hesaba geçince gözüküyor fakat ana hesabımda gözükmüyor. Neden olabilir?
meryemkara Yoctopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2021 #2 Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
GardropFuat16 Decapat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 82 16 Haziran 2021 #3 meryemkara dedi: Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef o gün çözemeyip kullanmadım programı. Sonradan kendiliğinden çözüldü.
meryemkara dedi: Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef o gün çözemeyip kullanmadım programı. Sonradan kendiliğinden çözüldü.
mustafaemreyalın Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2022 #4 GardropFuat16 dedi: Maalesef o gün çözemeyip kullanmadım programı. Sonradan kendiliğinden çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede çözüldü?
GardropFuat16 dedi: Maalesef o gün çözemeyip kullanmadım programı. Sonradan kendiliğinden çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede çözüldü?