Instagram yorumundan dolayı dava açılabilir mi?

raıwenthebest

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 Instagram'da Reels vardı çok itici. Herkes de yoruma alaylı kelmieler küfürler yazdı. Bende küfüre benzer bir şey yazdım alay ederk. Ama tek ben yapmadım sonra yorumu sildim. Ama videonun sahibi seni dava edeceğim dedi. Yaşı 19 ceza yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 Instagram'da Reels vardı çok itici. Herkes de yoruma alaylı kelmieler küfürler yazdı. Bende küfüre benzer bir şey yazdım alay ederk. Ama tek ben yapmadım sonra yorumu sildim. Ama videonun sahibi seni dava edeceğim dedi. Yaşı 19 ceza yer miyim?

Ne tarz bir hakaret ya da video neydi biraz spoiler verseniz ne yazdığınız anlayabiliriz belki dava edebilecek kadar çok şey yapmamışsınızdır.

Yazdığın şeyler hakaret kapsamına giriyorsa belki. Hedef belirtmediysen de zaten imkansız hocam senin kime küfür ettiğin ne belli derler. Reels sahibine alelade küfür ediyorsan ihtimali var. Fakat yorumu sildiysen de Reels sahibinin aldığı ekran görüntüsü de kaynak olarak sunulamaz.

Ne tarz bir hakaret ya da video neydi biraz spoiler verseniz ne yazdığınız anlayabiliriz belki dava edebilecek kadar çok şey yapmamışsınızdır.

Herkes buneoc ve küfürlü hakaretler ediyordu ironi amacıyla bende ironi amacıyla bune ovsupucocu dedim sonra dedğim şeyleri dedi sonrasında kusura bakma filan desemde dinlemedi sonrasında bir baktım hesabı kapatmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı