Instagram “Yorumunuz Paylaşılamadı” hatası

modklaatu

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB
5 gün önce yayınlanan son versiyonla birlikte, hiçbir gönderinin altına yorum yazamıyorum. “Yorumunuz paylaşılamadı” şeklinde bir hata mesajı alıyorum. Uygulama ayarlarına girdim, ön belleği ve verileri temizledim. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim. Hesap merkezini kontrol ettim.
Hesabım yasaklı veya cezalı değil. Google Play’de yorumlara bakınca pek çok insanın aynı problemi yaşadığını gördüm. Bu problemi yaşayanlar ve herhangi bir şekilde çözüm bulanlar var mı? Yoksa tekrar yeni bir güncelleme beklememiz mi gerekecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorum ekleyememe sorunu şu an çoğu kişide var gibi görünüyor. Uygulamayı silip yüklemişsin, hesabında da ceza falan yok diyorsun. Büyük ihtimalle uygulamanın son güncellemesiyle gelen bir hata bu.
Ama genel olarak bu sorun büyük ihtimalle uygulamadan kaynaklı ve muhtemelen yakında yeni bir güncellemeyle düzelir. Beklemede kal, tek sen değilsin.
İstersen tarayıcı üzerinden Instagram'a hesabın ile girip deneyebilirsin yorum atılıyor mu atılmıyor mu uygulama ile alakalı mı anlamış olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı