TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #1 Selamlar ben Instagram bio'ma YouTube linki koymak istiyorum fakat linki koyunca Chrome sekmesine atıyor, ben ise YouTube programına atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Selamlar ben Instagram bio'ma YouTube linki koymak istiyorum fakat linki koyunca Chrome sekmesine atıyor, ben ise YouTube programına atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.025 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Temmuz 2020 #2 Videonun linkini YouTube uygulaması üzerinden paylaş kısmına gelip linki kopyala basarak o linki de bio'nuza yapıştırarak sorunu çözebilirsiniz.
Videonun linkini YouTube uygulaması üzerinden paylaş kısmına gelip linki kopyala basarak o linki de bio'nuza yapıştırarak sorunu çözebilirsiniz.
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #3 Enes3078 dedi: Videonun linkini YouTube uygulaması üzerinden paylaş kısmına gelip linki kopyala basarak o linki de bio'nuza yapıştırarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun hala devam ediyor
Enes3078 dedi: Videonun linkini YouTube uygulaması üzerinden paylaş kısmına gelip linki kopyala basarak o linki de bio'nuza yapıştırarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun hala devam ediyor
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 19 Temmuz 2020 #4 YouTube'un ve Chrome'un varsayılan url önbelleğini silin.
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #5 Unturned dedi: YouTube'un ve Chrome'un varsayılan URL önbelleğini silin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardım eder misiniz?
Unturned dedi: YouTube'un ve Chrome'un varsayılan URL önbelleğini silin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardım eder misiniz?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 19 Temmuz 2020 #6 TDSDoctor dedi: Nasıl yapacağım, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlâr>Uygulamalar>Chrome & YouTube uygulamaları>Varsayılan olarak ayarlâ>Varsayılanları sil.
TDSDoctor dedi: Nasıl yapacağım, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlâr>Uygulamalar>Chrome & YouTube uygulamaları>Varsayılan olarak ayarlâ>Varsayılanları sil.
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #7 Unturned dedi: Ayarlâr>Uygulamalar>Chrome & YouTube uygulamaları>Varsayılan olarak ayarlâ>Varsayılanları sil. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor.
Unturned dedi: Ayarlâr>Uygulamalar>Chrome & YouTube uygulamaları>Varsayılan olarak ayarlâ>Varsayılanları sil. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 19 Temmuz 2020 #8 TDSDoctor dedi: Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Başka çözüm yolunu bilmiyorum.