hekolo Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 17 yaşındayım Instagram'a 18+ yaşla girersem ve sonra kimlik kontrolü isterse yaşımın 17 olması bir sıkıntı yaratır mı?
17 yaşındayım Instagram'a 18+ yaşla girersem ve sonra kimlik kontrolü isterse yaşımın 17 olması bir sıkıntı yaratır mı?
al_ph Decipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 701 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 hekolo dedi: 17 yaşındayım Instagram'a 18+ yaşla girersem ve sonra kimlik kontrolü isterse yaşımın 17 olması bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Kimlik kontrolü istemez, girebilirsin.
hekolo dedi: 17 yaşındayım Instagram'a 18+ yaşla girersem ve sonra kimlik kontrolü isterse yaşımın 17 olması bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Kimlik kontrolü istemez, girebilirsin.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 hekolo dedi: 17 yaşındayım Instagram'a 18+ yaşla girersem ve sonra kimlik kontrolü isterse yaşımın 17 olması bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Mavi tik almayı düşünüyorsan sıkıntı olabilir.
hekolo dedi: 17 yaşındayım Instagram'a 18+ yaşla girersem ve sonra kimlik kontrolü isterse yaşımın 17 olması bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Mavi tik almayı düşünüyorsan sıkıntı olabilir.
hekolo Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 Yok düşünmüyorum ama sonradan hesap askıya falan alınınca bazen istiyorya sıkıntı olmasın diye sordum.
Yok düşünmüyorum ama sonradan hesap askıya falan alınınca bazen istiyorya sıkıntı olmasın diye sordum.