Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Selam, PC'den story atmam lazım. Nasıl atabilirim?
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2023 #2 Deluxonik dedi: Selam, PC'den story atmam lazım. Nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Instagram'ın web sitesindeyken sağ tıklayıp öğeyi denetleye basın. Ardından burdaki butonu aktif edin ve sayfayı yenileyin. Ana sayfaya gelince normal ekleme yerini görürsünüz.
Deluxonik dedi: Selam, PC'den story atmam lazım. Nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Instagram'ın web sitesindeyken sağ tıklayıp öğeyi denetleye basın. Ardından burdaki butonu aktif edin ve sayfayı yenileyin. Ana sayfaya gelince normal ekleme yerini görürsünüz.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 Deluxonik dedi: Selam, PC'den story atmam lazım. Nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bir YT videosunda uygulamanın yüklenmesini gerektiğini söyleniyordu . Webde olmuyormuş
Deluxonik dedi: Selam, PC'den story atmam lazım. Nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bir YT videosunda uygulamanın yüklenmesini gerektiğini söyleniyordu . Webde olmuyormuş
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #4 hazernag dedi: Instagram'ın web sitesindeyken sağ tıklayıp öğeyi denetleye basın. Eki Görüntüle 1968987 Ardından burdaki butonu aktif edin ve sayfayı yenileyin. Ana sayfaya gelince normal ekleme yerini görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Mozilla kullanıyorum ve bu tuşa basınca telefon görünümüne geçmiyor. User-Agent değişiyor lakin görünüm değişmiyor. Çözemedim bir türlü.
hazernag dedi: Instagram'ın web sitesindeyken sağ tıklayıp öğeyi denetleye basın. Eki Görüntüle 1968987 Ardından burdaki butonu aktif edin ve sayfayı yenileyin. Ana sayfaya gelince normal ekleme yerini görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Mozilla kullanıyorum ve bu tuşa basınca telefon görünümüne geçmiyor. User-Agent değişiyor lakin görünüm değişmiyor. Çözemedim bir türlü.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2023 #5 Deluxonik dedi: Mozilla kullanıyorum ve bu tuşa basınca telefon görünümüne geçmiyor. User-Agent değişiyor lakin görünüm değişmiyor. Çözemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den instagram indirin veya bu seferlik Opera GX veya google indirin.
Deluxonik dedi: Mozilla kullanıyorum ve bu tuşa basınca telefon görünümüne geçmiyor. User-Agent değişiyor lakin görünüm değişmiyor. Çözemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den instagram indirin veya bu seferlik Opera GX veya google indirin.