Ben anlık olarak kullanmaya devam ediyorum herhangi bir sorun yok. İnternetim Superonline.
O yanıltıcı bir durum. Çerezlerin resetlendiği gizli modta kullanırsanız, siteye erişimin olmadığını görürsünüz. Çerezlerden dolayı siteye erişim varmış gibi görünüyor. Daha önceden çerezlerin kaydettiği web sayfasının belirli bir kısmını görüyorsunuz.

Size kanıt için görseli Imgur'a attım. Technopat forumda görsellerin depolandığı sunucuya atamıyorum çünkü şu anda o sunucuda sorunlar yaşanıyor anlaşılan.

Size imgur linki bırakıyorum şuradan bakabilirsiniz görsele:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamas lideri gebertildiği için Instagram taziye girdilerini engellemiş ve bizim ülkemiz de Instagram yasaklanmış...

Daha söyleyecek bir şeyim yok.

Türkiye yüzyılı bunlar hep işte

Claudflare'in vpn'i olan 1.1.1.1 (1⁴ olarak da geçer) engellemeleri aşabiliyor. Bilginize dostlar

Ben de diyorum internet neden yavaş. Daha sonra farkettim sadece İnstagram'da yavaş olduğunu. İsrail-Hamas savaşından dolayı mı sınırlama getirildi acaba? Diyeceğim ama Türkiye ile alakası olmayan bir savaş yüzünden neden sınırlama getirilsin ki?

Türkiye ile alakası yok ama akpliler ile alakası çok yas ilan etmiş reis bir de Instagram'a engel çok güzel komik ciden komik bir adam istediği her şeyi yapıyor bu ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…