Çoğu insan Instagram üzerinden para kazanıyor, reklam verenler var sponsorlar vb. şeyler dolu. Halkı düşünmeden böyle bir karar cidden Kuzey Kore'de görülür ancak.
İşi, mesleği bırak bu temel özgürlüklere müdahaledir direkt. Bu adamlar artık kim için yas tutacağını, kimi seveceğini kimden nefret edeceğini topluma direkt telkin ediyor. Yaşam tarzına müdahale etmekten bahsetmiyorum bile, müzik yasakları, sigaraya ulaşımın her ülkede zorlaştırıldığını görüyoruz ancak bizim ülkemizde sigara ve alkole gelen zamlara bakılırsa direkt yaşam tarzına müdahaleye giriyor.
Biz buradayken forum çocuk oyuncağına dönmez. Zaten konu 43 bin görüntülenme olmuş, bu konu için fazla bile değil. Haberi bizden 5-6 saat sonra paylaşanlar milyonlar görüntülendi. Bu durumda forum siteleri çok göze batmıyorlar.