Nasıl geçmiş olsun bu arada sinirliysen sinirini anlayabilıyorum.

Bencede ama bence çok kısa süre derken 3-4 günü bulabilir bence.

Belki yarın belki yarındanda yakın hocam belki de aylar sonra açılacak bilemeyiz bu içerikleri kaldırmak çok uzun zaman alır diye düşünüyorum çok fazla var çünkü bunlardan bakalım.

Yarın açılacağını düşünüyorum.
Pek sanmıyorum.

Hocam bir gidin video podcast haber falan izleyin. Instagram'daki bu içeriklerden dolayı erişim engeli getirilmedi.

bence halkın artık sinirleri tavan yapmak üzere ona yasak buna yasak artık biraz daha 15 - 20 tane dünya genelinde olan popüler uygulamaları daha yasaklasınlar artık halkın bu durum yüzünden sinir krizi geçirip dışarıya çıkacağını düşünüyorum bence benim bildiğim kadar çünkü.

Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Otururlar evlerinde. 3-5 kişi harici.

Bu arada bizim kişiler olmasa çoğu kişinin haberi bile olmayacaktı Instagram'ın yasaklandığına tepki gösteren belki ufak ufak özgürlüğümüzü almaya çalışcaklardı bizim gibi derken övünmek anlamında demiyorum böyle şikayetci olduğunu belirten Twitter YouTube veya formlarda kişiler dediğim.

Allah korusun da iç savaş bile çıkabilir. Zaten mülteci sorunu ekonomi derken Instagram sadece bunları belli süreliğine unutmamızı sağlıyordu o kadar. Ama bir an önce çözülmesi gereken daha büyük sorunlar şu anda bunlar. Savaşta bile olabilir şuan Türkiye kim bilir ?

Hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Otururlar evlerinde. 3-5 kişi harici.

Bence olur çünkü teknoloji vazgeçilmez bir yapıdır kim teknolojiden mahrum kalırki artık şu dönemlerde mecburen açacaklar açmaları lazım hatta ak parti oy bile kaybedebilir bunun yüzünden çok mantıksız bir hareket.

Alıyorlar.

evet çoğu ülke için geçerli dediğiniz, maalesef türkiye için geçersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…