Ben aslında onun kapatılmasını istiyordum hocam hatta en çok kapatılmasını istediğim platformdu ama TikTok yine iyi kaldı Instagram'ın yanında bence Instagram zaten son dönemlerini yaşıyordu bence Türkiye'de ve kapattılar çünkü önü alınmaz bir haldeydi artık Kürt'lere ırkçılık shitpost videoları, dine küfür ve hakaret, pedofili, zoofili, aşırı derecede çıplaklık yüzünden kapatıldı bence iyide oldu umarım kapalı kalmaya devam eder zaten yakında eğer böyle olaylar TikTok gibi bir platformda yayınlanırsa ve önü alınamazsa orasıda kapatılır bence ahlak bekçisi değilim bu arada ben en çok küçük kardeşlerimizi düşünüyorum onların psikolojileri bozuluyor yani bu videolardan dolayı ve kendi kişiliklerini değiştiriyor onların bu videolar daha ergenlik çağında bile değiller öyle düşünün aileler mecburen artık çalışıyor maalesef ekonomik durum malum çocuklarını zaten akşam 7-8'den sonra anca görüyorlardır malum onlarda yorgun olduğu için bazen hiç ilgilenmiyorlar burada sorumluluk Instagram platformuna düşmekte çocukların sağlığı için yüz tanıma sistemini getirmesini ve böyle içerikleri kaldırmalarını yani belirli bir kısmını çünkü açılırsa maalesef yine önü alınamayacak ya da böyle paylaşılmak istenen içeriklere bu içerik paylaşılamaz adında bir uyarı getirseler bayağı güzel olurdu ve erişime açılabilirdi diye düşünmekteyim bunlar tekrar tekrar söylüyorum kendi fikirlerim ve devletimiz eğer bu yüzden erişim engeli getirdiyse tamamen arkasındayım açıkçası yine linçleneceğim büyük ihtimalle ama alıştım artık