Berkay Uysal Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Uygulamaya tıkladığım an direkt geri atıyor. Sil yükle yaptım telefonu yeniden başlattım yine düzelmedi. Telefon Tecno Camon 20 Pro.
Uygulamaya tıkladığım an direkt geri atıyor. Sil yükle yaptım telefonu yeniden başlattım yine düzelmedi. Telefon Tecno Camon 20 Pro.
catfood Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 3 Yer Coruscant, Empire Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Webmaster, Modder - Cyberpunk 2077 & Titanfall 2 & Battlefront 2 21 Kasım 2024 #2 Orijinal Instagram uygulamasını mı kullanıyorsun yoksa Aero gibi modlu bir sürüm mü?
aydinlii16 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 Berkay Uysal dedi: Uygulamaya tıkladığım an direkt geri atıyor. Sil yükle yaptım telefonu yeniden başlattım yine düzelmedi. Telefon Tecno Camon 20 Pro. Genişletmek için tıkla... Bende de mevcut aynı sorun 2 3 saattir.
Berkay Uysal dedi: Uygulamaya tıkladığım an direkt geri atıyor. Sil yükle yaptım telefonu yeniden başlattım yine düzelmedi. Telefon Tecno Camon 20 Pro. Genişletmek için tıkla... Bende de mevcut aynı sorun 2 3 saattir.
Berkay Uysal Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #4 aydinlii16 dedi: Bende de mevcut aynı sorun 2 3 saattir. Genişletmek için tıkla... Bende de 2 3 saattir var. İnstagramın sorunudur o zaman sabaha düzelir diye düşünüyorum. catfood dedi: Orijinal Instagram uygulamasını mı kullanıyorsun yoksa Aero gibi modlu bir sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Orijinal.
aydinlii16 dedi: Bende de mevcut aynı sorun 2 3 saattir. Genişletmek için tıkla... Bende de 2 3 saattir var. İnstagramın sorunudur o zaman sabaha düzelir diye düşünüyorum. catfood dedi: Orijinal Instagram uygulamasını mı kullanıyorsun yoksa Aero gibi modlu bir sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Orijinal.
aydinlii16 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #5 Berkay Uysal dedi: Bende de 2 3 saattir var. Instagram'ın sorunudur o zaman sabaha düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam. catfood dedi: Orijinal Instagram uygulamasını mı kullanıyorsun yoksa Aero gibi modlu bir sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Orijinal.
Berkay Uysal dedi: Bende de 2 3 saattir var. Instagram'ın sorunudur o zaman sabaha düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam. catfood dedi: Orijinal Instagram uygulamasını mı kullanıyorsun yoksa Aero gibi modlu bir sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Orijinal.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #6 Bende herhangi bir sorun yok. Düzgün bir şekilde girebiliyorum.