Instagram'a girilmiyor

Eflatun231

Centipat
Daha fazla  
SSL SS'lerdeki gibi durum yapabileceğim bir şey var mi? 3 gündür düzelmedi.

Dosya Ekleri

• IMG_1325.png
    IMG_1325.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1324.png
    IMG_1324.png
    52,9 KB · Görüntüleme: 34
Topluluk kurallarını ihlalden dolayı hesabın kapanmış olabilir. Instagram destek kısmına yazabilirsin sorun hemen çözülüyor.

Baktimda desteğe nasıl yazacağım anlatabilir misiniz?

Topluluk kurallarını ihlalden dolayı hesabın kapanmış olabilir. Instagram destek kısmına yazabilirsin sorun hemen çözülüyor.

Hesabımın kapanıp kapanmadığını nasıl anlayacağım? Çok kapanmış gibi durmuyor. Hesabım kapansa hesabınız şu sebeplerden kapandı gibi bir şey yazması gerekmiyor mu daha çok teknik bir bug gibi bir şey var gibi?

Son düzenleme:
Güncellemelerinizi kontrol edin Wi-Fi bağlantısındaysanız mobil veri ile tekrar deneyin. Sorun düzelmezse forumda web tarayıcıda aynı sorun için açılmış konu gördüm kendi kendine düzeldiğinden bahsedilmiş. Mobil değil de farklı bir cihazdan giriş yapmayı deneyin eğer giriş yapabilirseniz güvenlik ayarlarınızı kontrol edin sıkıntı yoksa kendi telefonunuzdan uygulama veri ve çerezleri silmeyi tekrar giriş yapmayı deneyin.

1717057850421.png

Güncellemelerinizi kontrol edin Wi-Fi bağlantısındaysanız mobil veri ile tekrar deneyin. Sorun düzelmezse forumda web tarayıcıda aynı sorun için açılmış konu gördüm kendi kendine düzeldiğinden bahsedilmiş. Mobil değil de farklı bir cihazdan giriş yapmayı deneyin eğer giriş yapabilirseniz güvenlik ayarlarınızı kontrol edin sıkıntı yoksa kendi telefonunuzdan uygulama veri ve çerezleri silmeyi tekrar giriş yapmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2208447

Çok teşekkür ederim iphonumdan değilde farklı bir Android cihazdan girince topluluk kural ihlaline penceresi çıktı tamam dedim geçtim ve açıldı.
sanırım benim IPhone'da bug oldu o tamama basmam gereken pencere bir türlü gelmedi basamadığım içinde erişim sağlayamıyordum dediğiniz gibi farklı cihazdan girince sorunum çözüldü açıldı hesabım çok teşekkürler 3 gündür bununla uğraşıyordum aklıma gelmemişti farklı cihazdan dolayı olabileceği.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim iphonumdan değil de farklı bir Android cihazdan girince topluluk kural ihlaline penceresi çıktı tamam dedim geçtim ve açıldı.
Sanırım benim IPhone'da bug oldu o tamama basmam gereken pencere bir türlü gelmedi basamadığım içinde erişim sağlayamıyordum dediğiniz gibi farklı cihazdan girince sorunum çözüldü açıldı hesabım çok teşekkürler 3 gündür bununla uğraşıyordum aklıma gelmemişti farklı cihazdan dolayı olabileceği.

Rica ederim hocam sorunun çözülmesine sevindim iyi sosyaller. 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı