Instagram'a giriş yapamıyorum

Sizde de böyle mi? En son bir Google Chrome eklentisi ile yaklaşık 3600 tane gönderi indirmiştim ondan sonra olmaya başladı acaba hesabım mı kapatıldı?

61BF071C-11D6-44AF-B164-A5F80428BD7F.jpeg

AE5E3997-8835-4CDB-A641-0407224AA6D7.jpeg

Arkadaşlar, hesabım tamamen silinmiş şifre değiştirme kısmına epostamı ve kullanıcı adımı yazıyorum kullanıcı bulunamadı diyor, başka hesaptan arayınca da sonuçlarda çıkmıyor.

Ne olur bir öneri verin bana ne yapayım hiçbir e-posta da gelmemiş bu konu ile ilgili çok önemli benim için. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
1)Bu Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası için öncelikle, hesap ekle yerinden ek bir hesap ekleyin. O hesaba girin ve tekrar hesaptan çıkarak kendi hesabınıza giriş yapmayı deneyin.

2)ParalelSpace kullanarak giriş yapmayı denemek.

3)Ayrıca VPN kullanarakta giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

4)Giriş yardımı kullanarak giriş yapmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5)Bunlarda olmaz ise Instagram'a sorununuzla ilgili olarak mail atabilirsiniz. 🙁
@Exinie
Ne oldu sorunu çözdün mü?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı