A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Instagram giriş hareketlerinde cihaz adım yazıyor ve +1 var girdiğimde sadece bu cihaz diye görüyorüm, öbür giriş nereden göremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Instagram giriş hareketlerinde cihaz adım yazıyor ve +1 var girdiğimde sadece bu cihaz diye görüyorüm, öbür giriş nereden göremiyorum.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Alperen_51 dedi: Instagram giriş hareketlerinde cihaz adım yazıyor ve +1 var girdiğimde sadece bu cihaz diye görüyorüm, öbür giriş nereden göremiyorum. Genişletmek için tıkla... ayarlar kısmında bulunan arama yerine giriş yaptığın yerler yazarak bakabilirsin
Alperen_51 dedi: Instagram giriş hareketlerinde cihaz adım yazıyor ve +1 var girdiğimde sadece bu cihaz diye görüyorüm, öbür giriş nereden göremiyorum. Genişletmek için tıkla... ayarlar kısmında bulunan arama yerine giriş yaptığın yerler yazarak bakabilirsin