Son yaptıkları aptalca güncelleme çok canımı sıkıyor dostlar. Bu adamlara en hızlı nereden ulaşabilirim? Mail atarsam muhtemelen bana bot gönderecekler veya robot gibi konuşacaklar.
Orijinal kullanmadığım için soruyorum, Ne yaptılar son güncelleme ile tam olarak?Son yaptıkları aptalca güncelleme çok canımı sıkıyor dostlar. Bu adamlara en hızlı nereden ulaşabilirim? Mail atarsam muhtemelen bana bot gönderecekler veya robot gibi konuşacaklar.
Artık ana sayfada takip ettiğiniz tüm sayfaların paylaşımını görmek zorunda değilsiniz. Favoriler kısmından istediğiniz sayfaları seçip sadece onların paylaşımlarını görebiliyorsunuz.Orijinal kullanmadığım için soruyorum, Ne yaptılar son güncelleme ile tam olarak?
Orijinalden şaşmayın derim. Mate'in aldığı bilgiler yetmiyor bir de korsan versiyonunun sahiplerine bilgilerinizi veriyorsunuz. En azından sadece birine vermek daha iyi gibiOrijinal kullanmadığım için soruyorum, Ne yaptılar son güncelleme ile tam olarak?
Son yaptıkları aptalca güncelleme çok canımı sıkıyor dostlar. Bu adamlara en hızlı nereden ulaşabilirim? Mail atarsam muhtemelen bana bot gönderecekler veya robot gibi konuşacaklar.
Arkadaşımızın dediği gibi, bir kişinin dediği ile güncellemeden vazgeçilmiyor. Ayrıca Mate (Facebook) hiç bir zaman güncellemeyi geri almadı diye biliyorum.Attığınız mail ile güncellemeden vazgeçmezler bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.