Mailini kullanarak ?Instagram'a telefon numaramı vermeden hesap nasıl açabilirim? Çok önemli.
Olmuyor hocam oyle kurallarımıza aykırı vs diyor olmuyor nasıl oldurucam, eskiden açılıyordu şimdi açılmıyorMailini kullanarak ?
Bi sıkıntı olmaz mı ya? Hesap o telefon numarasına bağlı olucak sonucta. İşletme hesabı açacagımsite var orayı kullanabilirsiniz
smsonayal.com
burda ücretli var ben ordan üyelik acıp satıyordum eski hesap diye. güvenilir site
Bunun dısında baska bi yol var mıdır? Kendi numaramı kullansam bir sey olur mu? Akrabalar ve tanıdıklar beni görmesin istiyorum.genelde orda satılan numaralar tek seferlik kullanım bidaha problem olacagını zannetmiyorum
dedigim gibi saatiyordum ordan whatspap felanda aldım yabancı kullandım bişe olmadı
malesef yda +44 vs direk sim kart satan kişilerden numara alın sim kartı telefona takın o noyu kullanın sonra size ait oluyor yaniBunun dısında baska bi yol var mıdır? Kendi numaramı kullansam bir sey olur mu? Akrabalar ve tanıdıklar beni görmesin istiyorum.
O sekilde hat parası vermek durumunda kalıyoruz ya, kendi numaramı kullansam beni bulabilir mi tanıdıklar akrabalarmalesef yda +44 vs direk sim kart satan kişilerden numara alın sim kartı telefona takın o noyu kullanın sonra size ait oluyor yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.