CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 767 Çözümler 2 19 Eylül 2024 #1 Merhaba. Instagram'da Reels videosu yüklerken ileri tuşuna bastığımda uygulamadan atıyor, çöküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Sildim, yükledim düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2024
Merhaba. Instagram'da Reels videosu yüklerken ileri tuşuna bastığımda uygulamadan atıyor, çöküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Sildim, yükledim düzelmedi.
çınar123838 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 CyberNexus dedi: Merhaba. Instagram'da Reels videosu yüklerken ileri tuşuna bastığımda uygulamadan atıyor, çöküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Sildim, yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
CyberNexus dedi: Merhaba. Instagram'da Reels videosu yüklerken ileri tuşuna bastığımda uygulamadan atıyor, çöküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Sildim, yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
KS KS CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 767 Çözümler 2 21 Eylül 2024 #3 çınar123838 dedi: Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Açıklamada belirttim! Denedim, olmuyor. Artı 0 Eksi
çınar123838 dedi: Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Açıklamada belirttim! Denedim, olmuyor.