AdGuard VPN kullanabilirsiniz
Sağdan soldan duyduğun boş bilgiler ile konuşup adamı delirtme. Al videosu Turkcell kullanıyorum Warp gayet de çalışıyor. Kim yanlış bilgi veriyormuş lan çok bilmiş? Özrünü bekliyorum. Bundan sonra da kendi denemediğin sağdan soldan duyduğun şeylerle atıp tutma. Videonun başında bildirim panelinin en altında operatör adı da açıkça gözüküyor. özellikle iki kere girip gösterdim. Boş boş konuşmaya devam etme diye. Buldunduğum noktada mobil veri pek iyi çekmediğinden biraz yavaş.WARP uygulaması ile Turkcell ve Vodafone veri hattından bağlantı kurulmuyor. Bunu Recep Baltaş da paylaştı. Yanlış bilgi vermeyin!
Sağdan soldan duyduğun boş bilgiler ile konuşup adamı delirtme. Al videosu Turkcell kullanıyorum WARP gayet de çalışıyor. Kim yanlış bilgi veriyormuş lan çok bilmiş? Özrünü bekliyorum. Bundan sonra da kendi denemediğin sağdan soldan duyduğun şeylerle atıp tutma. Videonun başında bildirim panelinin en altında operatör adı da açıkça gözüküyor. Özellikle iki kere girip gösterdim. Boş boş konuşmaya devam etme diye. Buldunduğum noktada mobil veri pek iyi çekmediğinden biraz yavaş.
Lan falan, ne iş? Turkcell kullanıyorum ve WARP+ bağlanmıyor! X kullanıyorsan gir bak, Recep de bu konuyu paylaştı!Sağdan soldan duyduğun boş bilgiler ile konuşup adamı delirtme. Al videosu Turkcell kullanıyorum Warp gayet de çalışıyor. Kim yanlış bilgi veriyormuş lan çok bilmiş? Özrünü bekliyorum. Bundan sonra da kendi denemediğin sağdan soldan duyduğun şeylerle atıp tutma. Videonun başında bildirim panelinin en altında operatör adı da açıkça gözüküyor. özellikle iki kere girip gösterdim. Boş boş konuşmaya devam etme diye. Buldunduğum noktada mobil veri pek iyi çekmediğinden biraz yavaş.
Lan falan, ne iş? Turkcell kullanıyorum ve WARP+ bağlanmıyor! X kullanıyorsan gir bak, Recep de bu konuyu paylaştı!
Artık böyle boş konuşan, her şeyi bildiğini sanan insanlara sabrım kalmadı bu ülkede. Herkes herbokolok. Giriyorum diyorum yok yalan söyleme diyor. Artık bunun gibi insanlar karşısında sabırlı kalamıyorum. Al verdiği cevap da hala yüzsüzce. Özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyor hala o bu diyor.Yalnız bu hesap aç diyor ve hesap açılmıyo
Kanka bu kadar sinirlenme gerek yok sakin
Kardeşim hala sağdan soldan duyduğun ile konuşuyorsun. Senin gibi insanlara lan ile hitap edilir. Videosunu attım hala görmediğin, denemediğin şeyi iddia ediyorsun. Ama suç bende senin gibi insana laf anlatmaya çalışıyorum. Aynen bir sen biliyorsun sağdan soldan duydukların ile. Tek doğru sensin. SAna harcadığım zamana yazık.Lan falan, ne iş? Turkcell kullanıyorum ve WARP+ bağlanmıyor! X kullanıyorsan gir bak, Recep de bu konuyu paylaştı!
Senden ne özür dileyeceğim? Yüzsüz sensin lan. Bir sürü insan bağlanmıyor diyor, sahte video mu yaptın ne yaptın? Bende de bağlanmıyor. Git kumda oyna!Artık böyle boş konuşan, her şeyi bildiğini sanan insanlara sabrım kalmadı bu ülkede. Herkes herbokolok. Giriyorum diyorum yok yalan söyleme diyor. Artık bunun gibi insanlar karşısında sabırlı kalamıyorum. Al verdiği cevap da hala yüzsüzce. Özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyor hala o bu diyor.
Video sahte ise ve şu dünyada azıcık adalet var ise bu yazdığım son cümleler olsun. Eğer video gerçek ise belanı Allah'tan bul. Utanmaz hala iftira atmaya devam ediyor. Senin gibi bir adama laf anlatacağıma kumda oynarım merak etme. Liseli bebelerin birbirine laf soktuğu cümleler ile konuşan bir velete fazla bile zaman ayırdım. İftira atmaya devam et böyle millete. O video sahte ise en şerefsiz, adi benim değil ise sensin tekrar da söylüyorum.Senden ne özür dileyeceğim? Yüzsüz sensin lan. Bir sürü insan bağlanmıyor diyor, sahte video mu yaptın ne yaptın? Bende de bağlanmıyor. Git kumda oyna!
O video kesin sahte. Ben ve çoğu kişi Turkcell ve Vodafone veri hattı ile WARP kullanamıyoruz. Senin hattın Telekom olmalı, onda sorun yok. Telefona yazılım atıp, oradaki şebeke yazısını Turkcell yaptın belki de. İnan bana, vakit kaybından başka bir şey değilsin. Bol şans diliyorum.Video sahte ise ve şu dünyada azıcık adalet var ise bu yazdığım son cümleler olsun. Eğer video gerçek ise belanı Allah'tan bul. Utanmaz hala iftira atmaya devam ediyor. Senin gibi bir adama laf anlatacağıma kumda oynarım merak etme. Liseli bebelerin birbirine laf soktuğu cümleler ile konuşan bir velete fazla bile zaman ayırdım. İftira atmaya devam et böyle millete. O video sahte ise en şerefsiz, adi benim değil ise sensin tekrar da söylüyorum.
Neredesin gel göstereyim video sahte mi değil mi? Ya da ara WhatsApp ile gözünün önünde göstereyim. Sahte ise ben istediğin tutarı istediğin derneğe bağışlayacağım. Değil ise sen 5 bin TL'yi sen Lösev'e yatıracaksın. Kabul mü? Hala iftira atmaya devam edip bir de vakit kaybısın diye üste çıkmaya çalışıyorsun. Allah senin gibileri ıslah etsin. Sözüm de hala geçerli. Ankara'da yaşıyorum burada isen gel gözünün önünde gireyim değil isen ara whatsapptan canlı göstereyim. Discorddan ara ya da göstereyim. Bak ucunu açık bırakıyorum sahte ise senin istediğin yere istediğin tutarı yatıracağım. Değil ise sen sadece 5 Bin TL Lösev'e yatıracaksın. Bo şansa ihtiyacım var. Sizin gibi iğrenç insanların karşıma çıkmaması için bu şans gerekiyor. Hala insanlara iftira atıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Allah ıslah etsin sizi ne diyeyim başka. Sonda da tekrar belirtiyorum iddiam geçerli. Varsa buradan başka arkadaşlar onlar da şahit olarak gelsin. Ankara'da istedikleri yerde buluşalım göstereyim.O video kesin sahte. Ben ve çoğu kişi Turkcell ve Vodafone veri hattı ile WARP kullanamıyoruz. Senin hattın Telekom olmalı, onda sorun yok. Telefona yazılım atıp, oradaki şebeke yazısını Turkcell yaptın belki de. İnan bana, vakit kaybından başka bir şey değilsin. Bol şans diliyorum.