A ayonuji Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Selam, Instagram'da araliklarla 1,3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı? Yardım edin.
Selam, Instagram'da araliklarla 1,3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı? Yardım edin.
T Tosunbey Decapat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 3 Ocak 2025 #2 Kuralları ihlal etmeye devam edersen kapanır, ama şikayet edilmezseniz normal seyrinde kullanmaya devam edersiniz.
Kuralları ihlal etmeye devam edersen kapanır, ama şikayet edilmezseniz normal seyrinde kullanmaya devam edersiniz.
eXPlorer351o Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A5 V16.7.4 i5 11400H, 32 GB ram DDR4, 1 TB M.2, GTX1650 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2025 #3 ayonuji dedi: Selam, Instagram'da araliklarla 1,3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... yok kapatılmaz ama devam edersen kapatırlar
ayonuji dedi: Selam, Instagram'da araliklarla 1,3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... yok kapatılmaz ama devam edersen kapatırlar
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 ayonuji dedi: Selam, Instagram'da araliklarla 1,3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Neden yediğinize bağlı.
ayonuji dedi: Selam, Instagram'da araliklarla 1,3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Neden yediğinize bağlı.
A ayonuji Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 Tosunbey dedi: Kuralları ihlal etmeye devam edersen kapanır, ama şikayet edilmezseniz normal seyrinde kullanmaya devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Kuralları ihlal etmiyorum ki aga. crqdles dedi: Neden yediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen biri şikayet etti. ayonuji dedi: Kuralları ihlal etmiyorum ki aga. Muhtemelen biri şikayet etti. Genişletmek için tıkla... Ana hesapta normal şekilde takılayım o zaman yan hesaplardan gruplardan sohbet edeyim bir sorun çıkar mı ana hesaba. Bir de bu banın acılması için yapılacak bir şey var mıdır acaba.
Tosunbey dedi: Kuralları ihlal etmeye devam edersen kapanır, ama şikayet edilmezseniz normal seyrinde kullanmaya devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Kuralları ihlal etmiyorum ki aga. crqdles dedi: Neden yediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen biri şikayet etti. ayonuji dedi: Kuralları ihlal etmiyorum ki aga. Muhtemelen biri şikayet etti. Genişletmek için tıkla... Ana hesapta normal şekilde takılayım o zaman yan hesaplardan gruplardan sohbet edeyim bir sorun çıkar mı ana hesaba. Bir de bu banın acılması için yapılacak bir şey var mıdır acaba.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #6 ayonuji dedi: Muhtemelen biri şikayet etti. Genişletmek için tıkla... Hesap durumundan bakma şansınız var mı? Öyle basit bir şikayette hesabınızın geçici kapanması mümkün değil.
ayonuji dedi: Muhtemelen biri şikayet etti. Genişletmek için tıkla... Hesap durumundan bakma şansınız var mı? Öyle basit bir şikayette hesabınızın geçici kapanması mümkün değil.
A ayonuji Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #7 crqdles dedi: Hesap durumundan bakma şansınız var mı? Öyle basit bir şikayette hesabınızın geçici kapanması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu.
crqdles dedi: Hesap durumundan bakma şansınız var mı? Öyle basit bir şikayette hesabınızın geçici kapanması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #8 ayonuji dedi: Nasıl yapacağım onu. Genişletmek için tıkla... Telefona geçince ss'lerim.
A ayonuji Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #9 crqdles dedi: Hesap durumundan bakma şansınız var mı? Öyle basit bir şikayette hesabınızın geçici kapanması. Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Telefona geçince SS'lerim. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum bu banı açmanın yöntemi var mıdır kral.
crqdles dedi: Hesap durumundan bakma şansınız var mı? Öyle basit bir şikayette hesabınızın geçici kapanması. Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Telefona geçince SS'lerim. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum bu banı açmanın yöntemi var mıdır kral.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #10 ayonuji dedi: Bekliyorum bu banı açmanın yöntemi var mıdır kral. Genişletmek için tıkla... Kalıcı olanı bazı sebeplerle açabiliyorsun, ama 3 gün için değmez.
ayonuji dedi: Bekliyorum bu banı açmanın yöntemi var mıdır kral. Genişletmek için tıkla... Kalıcı olanı bazı sebeplerle açabiliyorsun, ama 3 gün için değmez.