esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 17 Haziran 2022 #1 Başlıkta yazdığı gibi, hesap uzun süredir aktif değil hatta hiç aktif değil 3 yıldır takip ediyorum hareket yok olacak gibi durmuyor. Hesabın ismini nasıl alabilirim? Instagram ile iletişime nasıl geçebilirim?
Başlıkta yazdığı gibi, hesap uzun süredir aktif değil hatta hiç aktif değil 3 yıldır takip ediyorum hareket yok olacak gibi durmuyor. Hesabın ismini nasıl alabilirim? Instagram ile iletişime nasıl geçebilirim?
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #2 50 yıl da aktif olmasa alamıyorsun.
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Nick almayı domain almak gibi düşünebilirsin, alamazsın.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 17 Haziran 2022 #4 TakatimKalmadı dedi: Nick almayı domain almak gibi düşünebilirsin, alamazsın. Genişletmek için tıkla... volkswagen passat dedi: 50 yıl da aktif olmasa alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Twitch'den alabiliyorlar o yüzden sordum. Destek ile iletişime geçilebiliyor Twitch'de.
TakatimKalmadı dedi: Nick almayı domain almak gibi düşünebilirsin, alamazsın. Genişletmek için tıkla... volkswagen passat dedi: 50 yıl da aktif olmasa alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Twitch'den alabiliyorlar o yüzden sordum. Destek ile iletişime geçilebiliyor Twitch'de.