Bir arkadaşım bana bu fotoyu Instagram üzerinden atmamı istedi attıktan 1 dakika sonda topluluk kuralları ihlalinden dolayı hesabınız kapatılmıştır diye mesaj aldım. Bilgileriniz alınmıştır dedikten sonra bugün şu mesajı aldım. Hesabımı hiçbir şekilde geri alamaz mıyım?
Bu görseli Instagram profil fotoğrafı yapmanıza izin vermiyor. Sanırım korkutucu olduğu için. Arkadaşınız bunu biliyordu. Sizden fotoğrafı istedi, siz fotoğrafı atınca da sizi şikayet etti.
Kimlik fotoğrafı ile selfie gibi şeyler gerekiyordu. Bu fotoğrafı profil fotoğrafı olarak kullanmak veya başka bir kullanıcıya göndermek direkt banlanmaya sebep oluyor. İntihara teşvik ediyor"muş". Bana normal geliyor.
Bilim Teknoloji Haberleri - İnternette son günlerde yeniden ortaya çıkan 'tuhaf' bir fotoğraf şaşkınlık yaratıyor. Instagram'da profil fotoğrafı yapan kullan...
Bir seri katil diye biliyorum bu fotoğrafı. Zamanında çok ünlü olmuştu ve çoğu cinayeti mevcut. Bir bug falan değil yani. Instagram bilerek kapatıyor. Açılacağını sanmam hesabınızın.
Bir seri katil diye biliyorum bu fotoğrafı. Zamanında çok ünlü olmuştu ve çoğu cinayeti mevcut. Bir bug falan değil yani. Instagram bilerek kapatıyor. Açılacağını sanmam hesabınızın.