399060 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2025 #1 YouTube'da videolar görüyorum komik yorumlar diye videolarla beraber paylaşıyorlar bu yasal mı ismini blurlamak gerekir mi?
YouTube'da videolar görüyorum komik yorumlar diye videolarla beraber paylaşıyorlar bu yasal mı ismini blurlamak gerekir mi?
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 1 Şubat 2025 #2 399060 dedi: YouTube'da videolar görüyorum komik yorumlar diye videolarla beraber paylaşıyorlar bu yasal mı ismini blurlamak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... İsmini blurladığınız zaman herhangi bir sorun olmaz.
399060 dedi: YouTube'da videolar görüyorum komik yorumlar diye videolarla beraber paylaşıyorlar bu yasal mı ismini blurlamak gerekir mi? Genişletmek için tıkla... İsmini blurladığınız zaman herhangi bir sorun olmaz.
JuhaBach Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 1 Şubat 2025 #3 Herkese açık olarak atılan herhangi bir içeriği -ister fotoğraf ister yorum olsun- kullanmak, başka bir profilde paylaşmak vs. tamamen yasal. İsim konusunda da gerçek isim soyisim kullanmıyorsa blurlamaya gerek yok.
Herkese açık olarak atılan herhangi bir içeriği -ister fotoğraf ister yorum olsun- kullanmak, başka bir profilde paylaşmak vs. tamamen yasal. İsim konusunda da gerçek isim soyisim kullanmıyorsa blurlamaya gerek yok.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 1 Şubat 2025 #4 Herkese açık paylaşılmış yorumlar, bir şey olmaz. En fazla videonu falan kaldırırlar ama bir yorum üzerinden telif almak imkansız gibi bir şey şu an.
Herkese açık paylaşılmış yorumlar, bir şey olmaz. En fazla videonu falan kaldırırlar ama bir yorum üzerinden telif almak imkansız gibi bir şey şu an.
399060 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2025 #5 Tamamdır teşekkürler.