Kai4ra Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 605 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #1 Mesela benim 3 hesabım var diyelim. Ben 1 hesabımdan X kişisini engellersem, diğer 2 hesabımda da X kişisini otomatik engeller mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Mesela benim 3 hesabım var diyelim. Ben 1 hesabımdan X kişisini engellersem, diğer 2 hesabımda da X kişisini otomatik engeller mi?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 10 Temmuz 2024 #2 Hayır engellemez.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.881 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Kai4ra dedi: Mesela benim 3 hesabım var diyelim. Ben 1 hesabımdan X kişisini engellersem, diğer 2 hesabımda da X kişisini otomatik engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engellenebilir, size bir seçenek sunması gerekiyor engellerken.
Kai4ra dedi: Mesela benim 3 hesabım var diyelim. Ben 1 hesabımdan X kişisini engellersem, diğer 2 hesabımda da X kişisini otomatik engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engellenebilir, size bir seçenek sunması gerekiyor engellerken.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 10 Temmuz 2024 #4 crqdles dedi: Engellenebilir, size bir seçenek sunması gerekiyor engellerken. Eki Görüntüle 2248478 Genişletmek için tıkla... O anlamda dememiş arkadaş benim diğer hesaplarımda o kişiyi engeller mi demiş
crqdles dedi: Engellenebilir, size bir seçenek sunması gerekiyor engellerken. Eki Görüntüle 2248478 Genişletmek için tıkla... O anlamda dememiş arkadaş benim diğer hesaplarımda o kişiyi engeller mi demiş
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.881 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 HeisenberG_g dedi: O anlamda dememiş arkadaş benim diğer hesaplarımda o kişiyi engeller mi demiş Genişletmek için tıkla... Ha, eğer aynı gmail'e bağlıysa engeller.
HeisenberG_g dedi: O anlamda dememiş arkadaş benim diğer hesaplarımda o kişiyi engeller mi demiş Genişletmek için tıkla... Ha, eğer aynı gmail'e bağlıysa engeller.
D dgryl Zeptopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2024 #7 Kai4ra dedi: Mesela benim 3 hesabım var diyelim. Ben 1 hesabımdan X kişisini engellersem, diğer 2 hesabımda da X kişisini otomatik engeller mi? Genişletmek için tıkla... Peki engellendigim hesabı silersem diğer hesaplardaki engelde kalkar mı
Kai4ra dedi: Mesela benim 3 hesabım var diyelim. Ben 1 hesabımdan X kişisini engellersem, diğer 2 hesabımda da X kişisini otomatik engeller mi? Genişletmek için tıkla... Peki engellendigim hesabı silersem diğer hesaplardaki engelde kalkar mı