talhakrdvt Femtopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 15 dakikadir her giris yaprigimde cikis yaptin deyip tekrar giris ekranina atiyor. Dosya Ekleri Screenshot_20230616-223024.png 42,8 KB · Görüntüleme: 51
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 Benim de yan hesabimda sifreni degistirdin deyip duruyor olmamasina ragmen ve sadece bugün oluyor.
talhakrdvt Femtopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Tatibaskan dedi: Benim de yan hesabimda sifreni degistirdin deyip duruyor olmamasina ragmen ve sadece bugün oluyor Genişletmek için tıkla... Çözmü var mı hocam?
Tatibaskan dedi: Benim de yan hesabimda sifreni degistirdin deyip duruyor olmamasina ragmen ve sadece bugün oluyor Genişletmek için tıkla... Çözmü var mı hocam?
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 talhakrdvt dedi: Çözmü var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Vallahi girdim eninde sonunda ama rastgele girdim bir şey yapmadim.
talhakrdvt dedi: Çözmü var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Vallahi girdim eninde sonunda ama rastgele girdim bir şey yapmadim.
talhakrdvt Femtopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #5 Tatibaskan dedi: Vallahi girdim eninde sonunda ama rastgele girdim bir şey yapmadim. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam yan hesabima girdikten sonra ana hesabima girdim
Tatibaskan dedi: Vallahi girdim eninde sonunda ama rastgele girdim bir şey yapmadim. Genişletmek için tıkla... Halletim hocam yan hesabima girdikten sonra ana hesabima girdim
iMartis Picopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #6 Hocam bugün akşam saatlerinde meta uygulamalarında sıkıntı var birçok kullanıcı yaşıyor yarın bir gün düzelir.
Hocam bugün akşam saatlerinde meta uygulamalarında sıkıntı var birçok kullanıcı yaşıyor yarın bir gün düzelir.