Instagram'da değiştirilen kullanıcı adı nasıl alınır?

hAllederiz

Kilopat
Selam. Bir kullanıcı adı için kullanıcı adı sahibiyle görüştüm. Fiyatta anlaştık fakat kullanıcı adını alamıyorum sebebi nedir? Kullanıcı adı sahibi değiştirdi. Şu an kullanıcı adı boşta ama değiştirmeye kalktığımda alınamaz diyor. Aynı şekilde yeni hesap açmaya çalıştığımda da.

Selam. Bir kullanıcı adı için kullanıcı adı sahibiyle görüştüm. Fiyatta anlaştık fakat kullanıcı adını alamıyorum sebebi nedir? Kullanıcı adı sahibi değiştirdi. Şu an kullanıcı adı boşta ama değiştirmeye kalktığımda alınamaz diyor. Aynı şekilde yeni hesap açmaya çalıştığımda da.
14 gün beklemek gerekiyor diye biliyorum emin değilim.

Bunun belli bir süresi var. Süresini bilmiyorum ama yeni değiştirildiyse o süreyi beklemek gerekiyor.
Düzenleme: Süresi 14 günmüş.

Kullanıcı adları 14 günde bir değişiyor yalnız.
Hocam net bilgi veremiyorum çünkü Instagram'ın kendisinde bununla ilgili yazı yok ama güvenilir bir kaynakta isim değiştirince eski isminin 7 gün isme tekrar dönmek için zamanın olduğu ve geri alınabileceği yazıyor. Nasıl alınabilir diye araştırdığımda mail yoluyla alınabileceği ama verilip verilmeyeceğinin değişkenlik göstereceği yazıyor. Muhtemelen sorun yaşamazsın. Günü gelince anında o kullanıcı adını kap eğer değerliyse senden önce kapmasınlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı