H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #1 3 gün önce bir telefon satmıştım. Fark ettim ki Instagram'da okunmamış mesajlar okunmuş oluyor. Bunu evdeki cihazımdan nasıl çıkış yapılır tüm cihazlardan veya bir sitesi var mı? Cevap verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
3 gün önce bir telefon satmıştım. Fark ettim ki Instagram'da okunmamış mesajlar okunmuş oluyor. Bunu evdeki cihazımdan nasıl çıkış yapılır tüm cihazlardan veya bir sitesi var mı? Cevap verirseniz sevinirim.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 6 Mayıs 2021 #2 Şifre değişin otomatik çıkar.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 6 Mayıs 2021 #3 Ayarlar'da Güvenlik kısmına gir. Orada Giriş Hareketleri olacak. Oradan herkesi kaldırabilirsin. Ayrıca 2 adımlı doğrulamayı öneririm.
Ayarlar'da Güvenlik kısmına gir. Orada Giriş Hareketleri olacak. Oradan herkesi kaldırabilirsin. Ayrıca 2 adımlı doğrulamayı öneririm.