Webden girince gözüküyor mu?Arkadaşlar bugün Instagram normalken, 1 saat önce tüm dmlerjm yok oldu. Ne yaptıysam düzelmedi verileri sildim olmadı. Instagram'yı sildim yükledim düzelmedi. Ne yapabilirim?
Reis direk sil yeniden yükle başka türlü düzelmez bende de oldu zamanında sildim yeniden yükledim düzeldi.
Webden girince gözüküyor mu?
Gizli sekmeden gir.Hayır denedim. Olmuyor düzelmiyor.
Şu an hâlâ Instagram yüklü olduğu için telefonda otomatik uygulamaya atıyor.
Evet şuan düzeldi. İnstagram son zamanlarda iyice kötü olmaya başladı.Instagram bu aralar kafayı yedi. Düzelir zamanla.
Ansızın düzeldi. Instagram son zamanlarda neden böyle?Gizli sekmeden gir.
Bende bilmiyorum geçen turuncu siteye dönüşmüştü keşfet.Evet şuan düzeldi. İnstagram son zamanlarda iyice kötü olmaya başladı.
Ansızın düzeldi. Instagram son zamanlarda neden böyle?
Yeni özellikler getiriyorlar. Bunlar gelirken beraberinde saçma sapan hatalar da geliyor. Klasik Meta. Bana da gelen güncellemede reelsi sola doğru az kaydırıp bırakınca veya sola kaydırıp hesaba baktıktan sonra geri dönünce otomatik olarak sonraki reelse geçiyordu. Yavaş yavaş çözüyorlar ama şimdide videoya basınca duraklatma geldi. Çok kötü. Duraklatma butonu tamam ama üstte de küçük bir ses tuşu koymuşlar videoyu durdurup o tuşa basman gerekiyor sessize almak için.Evet şuan düzeldi. İnstagram son zamanlarda iyice kötü olmaya başladı.
Ansızın düzeldi. Instagram son zamanlarda neden böyle?
Evet. Sanırım o banlanan videoların geri yüklenmesi sonucunda oluşmuş diye biliyorum.Bende bilmiyorum geçen turuncu siteye dönüşmüştü keşfet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.