Instagram'da DM kutusu bir anda yok oldu

Ve sanırım doğum gününüz. Doğum gününüz kutlu olsun. :)

Yeni özellikler getiriyorlar. Bunlar gelirken beraberinde saçma sapan hatalar da geliyor. Klasik Meta. Bana da gelen güncellemede reelsi sola doğru az kaydırıp bırakınca veya sola kaydırıp hesaba baktıktan sonra geri dönünce otomatik olarak sonraki reelse geçiyordu. Yavaş yavaş çözüyorlar ama şimdide videoya basınca duraklatma geldi. Çok kötü. Duraklatma butonu tamam ama üstte de küçük bir ses tuşu koymuşlar videoyu durdurup o tuşa basman gerekiyor sessize almak için.
Şuan da mesela reelsları paylaş kısmında kimse yok. Bu da kendiliğinden düzelir mi?

Son düzenleme:

Şuan da mesela reelsları paylaş kısmında kimse yok. Bu da kendiliğinden düzelir mi?
Düzelir. 1-2 gün dayanın. Ben 1 hafta bu saçma bug ile cebelleştim. Elim yanlışlıkla biraz sola kayıyor hemen reels atlıyordu.

İnstagram geliştirici ekibi seçerksn ne hissedip seçiyor acaba. Çok merak içindeyim.
Dediğim gibi Meta yüzünden. Meta Instagram'ı satın aldığından beridir saçma sapan hatalar çıkıyor. Hala telefonda bildirimler gelmiyor. Mesaj 20dk sonra geliyor. Bildirim geliyor bildirimde de 20dk önce yazıyor. iOS kaynaklı gibi dursa da Instagram yüzünden. Gelen güncelleme uygulamaya değil hesaba geliyor. Yeni hesap açarsanız görürsünüz. Yan hesapta video duraklatılıyor. sağ alttan ses açılıp kapanabiliyor. Beğeninin üstüne basılı tutunca da video hızlanıyor. Ama benim hesapta bunlar yok. Whatsapp Meta'nın bir ürünü olmasına rağmen onda güncelleme uygulamaya geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı