1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Merhaba, Instagram'da bana mesaj atıldığında bildirim gelmemesi için DM kutumu tamamen sessize almak istiyorum ancak nereden yapıldığını bulamadım.
Merhaba, Instagram'da bana mesaj atıldığında bildirim gelmemesi için DM kutumu tamamen sessize almak istiyorum ancak nereden yapıldığını bulamadım.
RedDawn09 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ftr Öğrencisi 8 Şubat 2025 #2 Ayarlardan Instagram bildirimlerini komple kapatabilirsin.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.061 Çözümler 3 8 Şubat 2025 #3 Ayarlarda bildirimler kısmı var oradan sessize alabilirsin istediğin şeyi.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 8 Şubat 2025 #4 1881mirac dedi: Merhaba, Instagram'da bana mesaj atıldığında bildirim gelmemesi için DM kutumu tamamen sessize almak istiyorum ancak nereden yapıldığını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Cihaz ayarlarından uygulamalara girip Instagram'a girin bildirimlerden Instagram Direct yazan herşeyi kapatın.
1881mirac dedi: Merhaba, Instagram'da bana mesaj atıldığında bildirim gelmemesi için DM kutumu tamamen sessize almak istiyorum ancak nereden yapıldığını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Cihaz ayarlarından uygulamalara girip Instagram'a girin bildirimlerden Instagram Direct yazan herşeyi kapatın.