Instagram'da bir hesabı engellediğimizde o hesabın başka hesabını da mı engellemiş oluyoruz? Yanı o engellediğimiz hesabın diğer hesabını görmeye devam edebilir miyiz yoksa o da mı gözükmez? Instagram'dan engellediğimizde yeni hesaplar açtığında onlar da engelli oluyor onu biliyorum ondan bahsetmiyorum. Halihazırda kullandığı hesabı da mı engellemiş oluyoruz? O hesabı görebiliyor muyuz?
İki cümlede yazman gereken soruyu neden 12 cümlede yazdın?
Normalde gözükmemesi lazım engellediğinde iki tane işaret çıkıyor bende diğer hesaplarda engellensin mi diye.
Instagram'da bir hesabı engellediğimizde o hesabın başka hesabını da mı engellemiş oluyoruz? Yanı o engellediğimiz hesabın diğer hesabını görmeye devam edebilir miyiz yoksa o da mı gözükmez? Instagram'dan engellediğimizde yeni hesaplar açtığında onlar da engelli oluyor onu biliyorum ondan bahsetmiyorum. Halihazırda kullandığı hesabı da mı engellemiş oluyoruz? O hesabı görebiliyor muyuz?
Hocam diyorum ki bir hesabı engelledik mesela. O hesabı engellediğimiz kişinin başka bir hesabı daha var güncel kullandığı. Diğer hesabı engellediğimizde o hesabı da mı engellemiş oluyoruz yani? 2. Hesabını aramaya yazınca gözükür mü yoksa o da mı engellenmiş olur?
Hocam diyorum ki bir hesabı engelledik mesela. O hesabı engellediğimiz kişinin başka bir hesabı daha var güncel kullandığı. Diğer hesabı engellediğimizde o hesabı da mı engellemiş oluyoruz yani? 2. hesabını aramaya yazınca gözükür mü yoksa o da mı engellenmiş olur?