Y YusufAlim0 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Instagram'da bir kızla konuşuyordum. Adını değiştirdi ve beni engelledi. Ben bu kullanıcıyı nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Instagram'da bir kızla konuşuyordum. Adını değiştirdi ve beni engelledi. Ben bu kullanıcıyı nereden bulabilirim?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Aralık 2024 #2 Adını değiştirdiğini sanmıyorum. Farklı bir hesapla ararsan bulursun. Artı 0 Eksi
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 554 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Hocam Instagram'da birisi seni engelledğinde onu istediğin kadar arat bulamazsın senin için görünmez oluyor bir nevi. Artı 0 Eksi
Hocam Instagram'da birisi seni engelledğinde onu istediğin kadar arat bulamazsın senin için görünmez oluyor bir nevi.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 YusufAlim0 dedi: Instagram'da bir kızla konuşuyordum. Adını değiştirdi ve beni engelledi. Ben bu kullanıcıyı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka hesaptan bak. Artı 0 Eksi
YusufAlim0 dedi: Instagram'da bir kızla konuşuyordum. Adını değiştirdi ve beni engelledi. Ben bu kullanıcıyı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka hesaptan bak.
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 554 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 freedomx dedi: Başka hesaptan bak. Genişletmek için tıkla... İşe yaramayacak engelleme bölümünde "sadece bu hesabı engelle" ve "bu kişinin oluşturabileceği bütün hesapları engelle." olarak 2 seçenek var 2. seçenekle engellediyse yine göremeyecek. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Başka hesaptan bak. Genişletmek için tıkla... İşe yaramayacak engelleme bölümünde "sadece bu hesabı engelle" ve "bu kişinin oluşturabileceği bütün hesapları engelle." olarak 2 seçenek var 2. seçenekle engellediyse yine göremeyecek.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 7 17 Aralık 2024 #6 Ancak farklı bir cihazdan hesap açarak görebilirsiniz veyahut başka hesaptan bakarak başka çözümü yok. Artı 0 Eksi
Ancak farklı bir cihazdan hesap açarak görebilirsiniz veyahut başka hesaptan bakarak başka çözümü yok.
KS KS Y YusufAlim0 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #7 Xei dedi: Ancak farklı bir cihazdan hesap açarak görebilirsiniz veyahut başka hesaptan bakarak başka çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Xei dedi: Ancak farklı bir cihazdan hesap açarak görebilirsiniz veyahut başka hesaptan bakarak başka çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkürler.