Otomatik cikariyor mu GT yapmayanlari?
Hayır.
Otomatik cikariyor mu GT yapmayanlari?
Onermemenizi anliyorum ancak bu lazım olan bir şey bana. Obur turlu tek tek herkesi saptayacak degilim. Zaten Instagram hesabımda bir suru guvenlik onlemi var. Sadece sifreyle calabileceklerini sanmiyorum.
Bende Aero kullanıyorum, takip bilgisini nereden gorebilirim?
Play Store'dan sanırım kaldırıldı. 2014'ten beri kullanıyorum, memnunum.![]()
Android İndirme için Followers Assistant APK
Android için Followers Assistant 21.6 APK indir. İzleyiciler Yardımcısı (Stagmarin) kişisel hesabınızı yönetmek için bir araçtır.m.apkpure.com
Otomatik silme özelliği yok. Günlük olarak takibi bırakanları kontrol edersiniz; ben öyle yapıyorum.
O tür uygulamaların çoğunun hesaplarınız ile işi yoktur fakat verilerinizi toplar (IMEI, konum, IP adresi). Çok acil ihtiyaçınız varsa, imkanınız da varsa sanal sunucuya emulator kurup Google Play'e bağlanıp oradan uygulamayı indirdikten sonra giriş yapabilirsiniz işinizi hallettikten sonra hesabınızın şifresini değiştirin.
Hocam uygulamayı ufak araştırdım fakat uygulamanın resmi bir sitesi yok haberiniz olsun adamlar sizin telefonunuzda bulunan tüm verileri sırtlayıp kaçıyor olabilir dikkat edin. Mümkünse bu tarz uygulamaların gizlilik sözleşmelerini okuyun.
Haklısınız tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Uygulamanın izinlerini kapatmıştım. Cihaz içerisinden bir şeye erişimi yok o yüzden rahatım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.