Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 25 Kasım 2021 #1 Merhaba. Instagram'da post paylaşmak istiyorum fakat birkaç kişinin görmesini istemiyorum bunu yapabileceğim bir şey var mı? Uygulama veya taktiği vs.
Merhaba. Instagram'da post paylaşmak istiyorum fakat birkaç kişinin görmesini istemiyorum bunu yapabileceğim bir şey var mı? Uygulama veya taktiği vs.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 25 Kasım 2021 #2 Engelle?
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #3 Kısıtlamak işe yarar sanırsam.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 25 Kasım 2021 #4 marasl1 dedi: Kısıtlamak işe yarar sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kısıtlamada sadece yorumlar başkasına gözükmüyor.
marasl1 dedi: Kısıtlamak işe yarar sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kısıtlamada sadece yorumlar başkasına gözükmüyor.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 25 Kasım 2021 #5 Heisenbergin dedi: Engelle? Genişletmek için tıkla... Hocam engellemek istemiyorum sadece paylaşcağım fotoğraflardan birkaçını görmemesini istiyorum.
Heisenbergin dedi: Engelle? Genişletmek için tıkla... Hocam engellemek istemiyorum sadece paylaşcağım fotoğraflardan birkaçını görmemesini istiyorum.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 25 Kasım 2021 #6 Agresifrhyme dedi: Hocam engellemek istemiyorum sadece paylaşcağım fotoğraflardan birkaçını görmemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayeden gizleyip hikaye olarak paylaşabilirsin. Gönderide bildiğim kadarıyla mümkün değil.
Agresifrhyme dedi: Hocam engellemek istemiyorum sadece paylaşcağım fotoğraflardan birkaçını görmemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayeden gizleyip hikaye olarak paylaşabilirsin. Gönderide bildiğim kadarıyla mümkün değil.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.940 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #7 Böyle bir özellik yok. Facebook'ta yıllardır var olan şeyi buraya getirmiyorlar.