A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.314 Çözümler 56 7 Kasım 2022 #11 12 taklalı Bmw E60 dedi: Hocam bilmiyorum hani youtuberler gidiyor alıyordu ya ondan. Genişletmek için tıkla... Sanırım direkt gümrük mağazasından almayı diyorsunuz. O zamanlarda sorun çıkmaz hocam. Cihazın orjinal ve sorunsuz olmasına dikkat edin.
12 taklalı Bmw E60 dedi: Hocam bilmiyorum hani youtuberler gidiyor alıyordu ya ondan. Genişletmek için tıkla... Sanırım direkt gümrük mağazasından almayı diyorsunuz. O zamanlarda sorun çıkmaz hocam. Cihazın orjinal ve sorunsuz olmasına dikkat edin.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #12 AnotherJourney dedi: Sanırım direkt gümrük mağazasından almayı diyorsunuz. O zamanlarda sorun çıkmaz hocam. Cihazın orjinal ve sorunsuz olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Almıyacaktım öylesine sordum.
AnotherJourney dedi: Sanırım direkt gümrük mağazasından almayı diyorsunuz. O zamanlarda sorun çıkmaz hocam. Cihazın orjinal ve sorunsuz olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Almıyacaktım öylesine sordum.
Ardacan_1 Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #13 12 taklalı Bmw E60 dedi: Peki ya hocam, bizzat kendimiz gidip elimizle seçip alsak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Adres vermiyorlar ki eğer adres verirlerse gidip bakın testini yapın
12 taklalı Bmw E60 dedi: Peki ya hocam, bizzat kendimiz gidip elimizle seçip alsak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Adres vermiyorlar ki eğer adres verirlerse gidip bakın testini yapın