W WalterWhite51 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Instagram hesabı açamıyorum. Açtığım anda hesabın askıya alındı yazısı çıkıyor. Sürekli denedim fakat hep aynısı oldu. Bunun çözümü nedir?
Instagram hesabı açamıyorum. Açtığım anda hesabın askıya alındı yazısı çıkıyor. Sürekli denedim fakat hep aynısı oldu. Bunun çözümü nedir?
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 VPN kullanmayı dene. Ve ya uygulamayı tekrar kur.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 8 Haziran 2022 #3 WalterWhite51 dedi: Instagram hesabı açamıyorum. Açtığım anda hesabın askıya alındı yazısı çıkıyor. Sürekli denedim fakat hep aynısı oldu. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Askıya alındı yazısından sonra altta mavi bir buton var, ona tıklayın ve hesabınızı telefon numarası veya e-posta ile doğrulayın.
WalterWhite51 dedi: Instagram hesabı açamıyorum. Açtığım anda hesabın askıya alındı yazısı çıkıyor. Sürekli denedim fakat hep aynısı oldu. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Askıya alındı yazısından sonra altta mavi bir buton var, ona tıklayın ve hesabınızı telefon numarası veya e-posta ile doğrulayın.
H hukumdarbnm Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #4 Telefon numarası ile hesap açmayı deneyin belki işe yarar.