Instagram'da hiç tanınmayan birisi takip edilmiş ve video beğenilmiş

Alperen_51

Hectopat
Daha fazla  
Ben bunu yaptığımı hiç hatırlamıyorum ki yaptığımı da sanmıyorum. Takip ettiğim hesap yeni bir hesap attığı videonun da benimle bir alakası yok ama beğenmişim. Bu neden olabilir?

Video keşfete düşme şansı olan bir video mu?

İnstagram hesabına başka bir lokasyondan giriş yapılmış mı diye kontrol et ve hepsinden çıkış yap. İkili doğrulama yoksa onu aktif et. Son olarak şifreni değiştir.

Instagram hesabına başka bir lokasyondan giriş yapılmış mı diye kontrol et ve hepsinden çıkış yap. İkili doğrulama yoksa onu aktif et. Son olarak şifreni değiştir.

Arkadaşın dediklerini yap daha önce bende yaşamıştım. Saçma sapan kişileri takip ediyordu birisi.

Cihazlar kısmından bilinmeyen cihaz varsa kaldır, şifreni değiştir ve 2 adımlı doğrulama ekle.
Mailini kontrol et şüpheli başka bir şey var mı diye.

Ben bunu yaptığımı hiç hatırlamıyorum ki yaptığımı da sanmıyorum. Takip ettiğim hesap yeni bir hesap attığı videonun da benimle bir alakası yok ama beğenmişim. Bu neden olabilir?
takip ettiğin hesap satılmıştır

Video keşfete düşme şansı olan bir video mu?

Yok çok az bir beğenme sayısı vardı zaten.

Instagram hesabına başka bir lokasyondan giriş yapılmış mı diye kontrol et ve hepsinden çıkış yap. İkili doğrulama yoksa onu aktif et. Son olarak şifreni değiştir.

Başka giriş yok iki adımlı doğrulamada açıktı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…