4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #11 prefetcherr dedi: Tarayıcıdan girmeyi dene hesabın uyarı almış olabilir. Bende öyle olunca bu şekilde halletmiştim. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil hallettim zamanında.
prefetcherr dedi: Tarayıcıdan girmeyi dene hesabın uyarı almış olabilir. Bende öyle olunca bu şekilde halletmiştim. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil hallettim zamanında.
DENİZ2683 Yoctopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #12 4w3e dedi: Aynı şekil hallettim zamanında. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan girince sorun yok zaten. Problem uygulamada, sildim baştan yükledim ne yaptıysam olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2022
4w3e dedi: Aynı şekil hallettim zamanında. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan girince sorun yok zaten. Problem uygulamada, sildim baştan yükledim ne yaptıysam olmadı.
4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #13 DENİZ2683 dedi: Tarayıcıdan girince sorun yok zaten. Problem uygulamada, sildim baştan yükledim ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan ben de sizde ki gibi oldu sildim yükledim olmadı eve gelince tarayıcından giriş yaptım uyarı vermişler arkadaşın dediğini yapınca mobil uygulama da açıldı.
DENİZ2683 dedi: Tarayıcıdan girince sorun yok zaten. Problem uygulamada, sildim baştan yükledim ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan ben de sizde ki gibi oldu sildim yükledim olmadı eve gelince tarayıcından giriş yaptım uyarı vermişler arkadaşın dediğini yapınca mobil uygulama da açıldı.