BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 14 Ekim 2021 #1 Instagram'da herhangi bir videoyu hikayemde paylaşamıyorum eskiden oluyordu ama artık hiçbir videoyu paylaşamıyorum. Nedenini bilmiyorum bilen var mı? (Paylaşmak istediğim videoların hepsi herkese açık veya gönderiler) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Instagram'da herhangi bir videoyu hikayemde paylaşamıyorum eskiden oluyordu ama artık hiçbir videoyu paylaşamıyorum. Nedenini bilmiyorum bilen var mı? (Paylaşmak istediğim videoların hepsi herkese açık veya gönderiler)
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 14 Ekim 2021 #2 Kaldırıldı veya bir sorundan ötürü bir süredir yapılamıyor. Henüz bir açıklama vs. bir şey yok. Aynı durumu kendi Instagram sayfamda yaşıyorum. Gece unutmazsam, mail atarım. Artı 0 Eksi
Kaldırıldı veya bir sorundan ötürü bir süredir yapılamıyor. Henüz bir açıklama vs. bir şey yok. Aynı durumu kendi Instagram sayfamda yaşıyorum. Gece unutmazsam, mail atarım.