stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 239 3 Ekim 2024 #1 Aklıma bir yol geldi hikayeyi paylaştıktan sonra hemen silersem öne çıkanlara ekleyebilir miyim veya hikayem görülmeden öne çıkarmanın yolu var mıdır?
Aklıma bir yol geldi hikayeyi paylaştıktan sonra hemen silersem öne çıkanlara ekleyebilir miyim veya hikayem görülmeden öne çıkarmanın yolu var mıdır?
tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 546 3 Ekim 2024 #2 stoxienN dedi: Aklıma bir yol geldi hikayeyi paylaştıktan sonra hemen silersem öne çıkanlara ekleyebilir miyim veya hikayem görülmeden öne çıkarmanın yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben denemiştim ama olmamıştı 24 saat bekleme kuralı vardır diye düşündüm daha sonra.
stoxienN dedi: Aklıma bir yol geldi hikayeyi paylaştıktan sonra hemen silersem öne çıkanlara ekleyebilir miyim veya hikayem görülmeden öne çıkarmanın yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben denemiştim ama olmamıştı 24 saat bekleme kuralı vardır diye düşündüm daha sonra.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 239 3 Ekim 2024 #3 tk.ydn dedi: Ben denemiştim ama olmamıştı 24 saat bekleme kuralı vardır diye düşündüm daha sonra. Genişletmek için tıkla... Peki bu olur mu? Dosya Ekleri IMG_20241003_225753.jpg 170,9 KB · Görüntüleme: 47
tk.ydn dedi: Ben denemiştim ama olmamıştı 24 saat bekleme kuralı vardır diye düşündüm daha sonra. Genişletmek için tıkla... Peki bu olur mu?
guatamara Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 Hikayeyi arşive kaydedin sonra silin Instagram öne çıkarılanlarına emoji olarak ekliyorlardı kimler öne çıkarılanlarına baktığına bakıyorlardı.
Hikayeyi arşive kaydedin sonra silin Instagram öne çıkarılanlarına emoji olarak ekliyorlardı kimler öne çıkarılanlarına baktığına bakıyorlardı.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 239 3 Ekim 2024 #5 guatamara dedi: Hikayeyi arşive kaydedin sonra silin Instagram öne çıkarılanlarına emoji olarak ekliyorlardı kimler öne çıkarılanlarına baktığına bakıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor, öne çıkanlara ekleyemiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2024-10-03-23-23-29-626_com.instagram.android.jpg 17,5 KB · Görüntüleme: 48
guatamara dedi: Hikayeyi arşive kaydedin sonra silin Instagram öne çıkarılanlarına emoji olarak ekliyorlardı kimler öne çıkarılanlarına baktığına bakıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor, öne çıkanlara ekleyemiyorum.